torstaina, kesäkuuta 04, 2009

Leimuissa lepää levoton

Piti kirjoittaa SM-sprintistä ihan kunnon juttukin kaikkine hienoine juonenkäänteineen, mutta ei oo kiinnostanut pätkän vertaa. Lauantaina tuuppasin Pendolinolla Kokkolaan ja majoituin Sokos Hotel Kaarleen Salmenojan Samulin kanssa samaan huoneeseen. Illalla käytiin iltalenkillä katsomassa laskettelurinnettä ja muuta mahdollista kisa-aluetta ja nähtiinkin reilu parikymmentä punapäistä keppiä pystyssä, mikä tuntui kieltämättä hieman harmaalta toiminnalta, mutta kun mukana oli IFK Göteborgin suunnistaja, niin ei ollut mitään hätää. Siihen vielä perään illallinen Toden kanssa, olis varmaan munkin pitänyt ottaa valkkaria, että olisi sunnuntaina kulkenut.

Karsinnassa sain kolmosella minuutin eteen lähteneen selän näkyviin ja tuli kai jokin hyvänolon tunne, mutta seuraavalle välille tein huonon valinnan ja hieman myöhemmin pari isoa koukkua lisää. Meni niin sanotusti säntäilyksi, keksin yhtään spekuloimatta suorituksesta 1,5min virhettä. Sillä ei reilun kymmenen minuutin kisassa pitkälle pötkitä. Kulku tuntui hyvältä, mutta kellon mukaan se ei sitä ollut. Bemarissa tossu oli kyllä jo niin raskas ettei mitään järkeä ja neljä samaa rastia kuin karsinnassa sai aikaan suuren vitutuksen. Olin yksinkertaisesti huono. Ei se valmistautuminenkaan käytännössä pelkästään korvaavilla ollut täysin optimi, mutta ei voi mitään. Muuten viikonloppu oli kyllä varsin mukava.

Antoi alkuviikosta taas muuten flunssan, kuudes vai seitsemäs tälle keväälle. Nyt alkaa olo jo hieman parantua ja Ankkurirasteille saatan päästä viivalle. Järkkäsin eilen MS Parman Helsingin kyläosastolle jonkin sortin vetotreenin. Ensin juosten purtsia, sitten puskaa, taas purtsia ja loppuun pari suunnistustehtävää. Oli kuulemma hyvä treeni.

Kävin äsken pistämässä nimen Verkkovihkoon Vorssa Gamesin kohdalle, on se sen verran lähellä kaunista ja ihanaa Karkkilaa. Lapsuuden kodista matkaa "joku kolkyt" ja mökiltäkin "joku viistoista".

Reilu viikko kärvistelyä, sitten alkaa taas treenikausi, joka loppuu joskus elokuussa. Ehtii saada jalat kuntoon. Kyl tää viel tästä!

Ei kommentteja: