tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

Kesätauko

Tuupataan nyt sitten toinenkin juttu eetteriin tälle päivälle. Homma on nimittäin sillä lailla, että mulla alkoi juuri äsken kesätauko kisoista. Seuraava kisani ollee joskus elokuussa, jos en hetken mielijohteesta ilmoittaudu jonnekin sitä ennen, mutta epäilen. Sapluuna treenijaksolle on ollut olemassa jo ties kuinka kauan, voin sen joskus tännekin heittää, kunhan ensin näen miten sen kanssa lähtee liikkeelle. Seuraavat viikot menevät puhtaasti perustyöstön merkeissä. Sellaisen työstön, että syksyllä kulkee. Sellaisen, ettei tarvitse enää nöyristellä.

Treenijaksosta johtuen blogiin ei kirjoituksia ihan hirveällä tahdilla lähiviikkoina tule. Jotain treenisynkistelyjä saatan silloin tällöin kirjoitella, muttei mitään kaksi juttua per viikko -tahtia. Olen tässä viime viikkoina kuullut oudoilta tahoilta, että käyvät lukemassa blogiani säännöllisesti, mistä olen erittäin otettu. Pysyypähän mielenkiinto kirjoittamiseen yllä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos RSS-syötteen ei blogeja ole tarvetta valvoa jatkuvasti; ilmoitus kaikkien päivityksistä ilmestyy samaan paikkaan.

Sanon siis sitä, että on sinulla myös epäsäännöllinen, joskin lojaali, lukija.