torstaina, heinäkuuta 16, 2009

IKLU Open V

Poikkesin tuossa viime viikonloppuna rakkaassa Karkkilassa IKLU Open Streetbasket Tournamentissa verestämässä muistoja vanhojen pelikavereiden kanssa. Pistettiin kolmen muun ei-aktiivin kanssa höntsäilyjoukkue pystyyn ja nimeksi valikoitui luonnolliseen Karkkila-henkeen Partizan Högfors. Itse olin koskenut palloon edellisen kerran neljä vuotta sitten.

Vastassa oli joukkueita, joissa pelasi vähintään kaksi aktiivia per joukkue, joten tavoitteet eivät olleet meillä hirveän korkealla. Mutta. Alkulohkossa kyytiä sai aluksi Pink Boys ja seuraavaksi oli vuorossa tasapeli Kalun Veivaajia vastaan. Viimeisissä ottelupareissa ratkaistiin alkulohkon voitto ja pääsy välieriin. Salinin ja Heinon Yyterin Tikka sai myös taipua Partizanille, joten
pokkasimme muiden suureksi ja omaksi vielä suuremmaksi yllätykseksi paikan välieriin.


Välierä olikin aitoon Karkkila-henkeen varsin vasemmistohenkinen, sillä vastakkain olivat Partizan Högfors ja Pyhäjärven Dynamo. Ottelu sujui varsin toverillisissa merkeissä huumoria heittäen, mutta päätössummerin soidessa pisteitä oli Dynamolla enemmän. Meidän oli siis tyydyttävä pronssipeliin, jossa kyykytimme Kolen I&I:ta. Kaulaan siis pronssimitalit ja turnauksen ainoa tappio koko turnauksen voittaneelle Dynamolle. Aikamoista.

Mitäs tässä muuta on tullut tehtyä. Joku pieni reilun kolmen tunnin treeni oli eilen ohjelmassa ja tänään kävin katsastamassa Bolliksella Kakkosen Stadin Derbyä, HIFK - Kiffen.

Ei kommentteja: