maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Kokkola mielessäin

MS Parman foorumilla käyty keskustelu koskien SM-sprintin majoitusta:


"Etsitään kämppäkaveria yhden yön suhteeseen. Olen 24-vuotias urheilullinen mies Jyväskylästä, juuret kylläkin syvällä etelässä. Opiskelen matematiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen. Olen kuorsaamaton valioyksilö, joka omaa hyvät unenlahjat ja saattaa jopa olla, että aamulla ilmoille kajahtaa hento aamulaulu hyvän huomenen merkiksi. Vastaukset mahdollisimman nopeasti. -Metsähiippari85-"


"Hej!

Täällä olis yxs sporttinen 30v. (176/68) poitsu myöskin vailla yöpaikkaa/seuraa! Harrastuksiin kuuluu suunnistuksen ohella myös kaikenlainen muu omien rajojen kokeilu. Horoskooppimerkiltäni olen kaksonen ja matematiikan perusopinnotkin on muuten suoritettu! Olisinko vastaus "yhtälöösi"?

nimimerkki: Karleby-30.5."


"Nimimerkille "Karleby-30.5."

Katsoin horoskooppikirjasta, että kaksonen sopii oinaalle täydellisesti. Uskon, että olet paras mahdollinen ratkaisuapproksimaatio "yhtälööni", ties vaikka tapaamisemme jälkeen olisit täysin oikea ratkaisu koko elämääni. Varasin meille hotellihuoneen Sokos Hotel Kaarlesta lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi, odotan sinua aulabaarissa ja minulla on neilikka rintataskussa. Odotan innolla tapaamistamme ja alankin jo opetella seuraavan laulun sanoja sunnuntaiaamuksi. -Metsähiippari85-

http://www.youtube.com/watch?v=VDUy5R9LunE"


Voi veljet!

1 kommentti:

tOde kirjoitti...

Voi JUMALAUTA, menin taas ja tökkäsin tota linkkiä JUMALAUTA!