keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009

Mis mä oon?

Ai niin, onhan mulla tää blookikin. Tarttis varmaan jotain kirjoitellakin. En kyllä tiedä mitä, kun on treeni- ja kisapuolella ollut aika hiljaista.

Kävin kuitenkin sunnuntaina Mäntsälässä ottamassa koukkua sellaiset reilu 10 minuuttia suuret virheet laskien, pieniä en edes laskenut. Joku voisi jopa sanoa, että suunnistus ei oo ihan gripissä. Eipä tosin ihme, sillä edellinen suunnistuskerta oli eGamesissa kolme viikkoa sitten. Mutta. Itse asiaan. Oli tossa pieniä motivaatio-ongelmia ja tuli vedettyä aika kevyesti eGamesin jälkeen, mikä taas johti siihen, että fyysinen vire on parantunut huomattavasti ja pieni jumi on kuin muisto vain. Ens viikolla alkaa sitten terävöittäminen SM-keskaria varten ja suunnistuskin varmaan paranee, kun pääsen taas Jyväskylään kiskomaan. Voi lähteä himasta nastarit jalassa verrattuna siihen, että ensin pitää ajaa puoli tuntia Kehä III:n ulkopuolelle.


Tämän kauden projektina on ollut juoksukunnon parantaminen ja se on tähän mennessä ollut menestyksellinen, mutta suunnistuspuoli on kärsinyt pahasti, osittain iltavuoropainotteisen kesätyön vuoksi, osaksi oman laiskuuden. Nyt tiedän, että vähillä virheillä voin olla tuloslistalla kohtuullisilla sijoilla. Tarttis vaan saada suunnistus pysymään vauhdissa mukana. Se on ens kauden projekti.


Ai niin. Kävin lomalla Bosniassa ja Kroatiassa. Treenit koostuivat aamulenkeistä, sillä yhdeksän jälkeen aamulla elohopea nousi jo yli 30 asteen. Eihän silloin juokse ku kenialaiset.

Ei kommentteja: